Субота, 20.04.2024, 01:48
Вітаю Вас Гість | RSS

ЗЗСО №3 міста Білгород-Дністровський

Меню сайту
Відео -ШСЗ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Листопад » 9 » Всеукраінський етап  захисту робіт МАН
22:08
Всеукраінський етап  захисту робіт МАН

З 04 по 07 листопада 2020 року в Києві відбувся третій Всеукраінський етап  захисту робіт МАН. Цього року він відбувався дистанційно.
Випускниця 2020 учениця ЗОШ#3 АРТЕМЕНКО ВЛАДИСЛАВА посіла у цьому конкурсі ІІІ місце, захищаючи свою роботу «Популяризація вітчизняноі підлітковоі літератури на прикладах власноі літературноі творчості». Керівник учитель украінськоі мови та літератури Сінкевич Тетяна Володимирівна.

Уперше за всю свою історію конкурс-захист відбувся онлайн. Позаду непрості конкурсні дні, тижні виснажливої підготовки, але вони привели до wow-результатів! 10 тисяч квадратних метрів, забудованих під конкурс, більше 1000 підключень від вмотивованих конкурсантів до «Zoom», 65 окремих студій-секцій, у яких транслювалися захисти, майже пів мільйона зацікавлених відвідувачів за 1 день віртуальної виставки. А на виставці – 100 тисяч голосів за конкурсні проєкти, 720 активних педагогів на онлайн-семінарі, понад 500 нагород для конкурсантів, з них 267 – бронзових медалей, 178 – срібних і 66 золотих нагород.

Проте як зазначив директор НЦ «МАНУ» Оксен Лісовий, успіх і перемога на цьому конкурсі не вимірюються кольором медалі чи її наявністю. Кожен відчує вагомість результату цього конкурсу лише на відстані часу. Чим далі від змагання учасники відходитимуть, тим більше будуть цінувати його.

Цього року конкурс проходив під хіп-хоп і фанк, бо ведучими трансляцій були учасники гурту «ТНМК» Фоззі та Фагот – розкачували аудиторію, яка доєдналася до ефіру через «Zoom».

«Комп’ютер», «навушники», «приєднатися до конференції», «демонстрація екрана» – ось ключові слова наймасштабнішого і найважливішого інтелектуального змагання України. На чотири дні всі регіони нашої країни об’єдналися в інтелектуальний інтернет-зв’язок, який локалізувався у Києві і до якого кожен учасник та учасниця долучалися, щоб розповісти про свої унікальні наукові проєкти, ідеї, дослідження.

Виклики 2020 року дають можливості стати гнучкими. Це відчули на собі й конкурсанти. Нові правила, нові умови, нові стандарти міжнародного зразка, новий досвід – це те, що пропонував цього року своїм учасникам конкурс. Випусниця Білгород-Дністровської загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів Артеменко Владислава Олегівна захищала проєкт у секції літературна творчість і зайняла почесне третє місце, увійшовши в число переможців інтелектуальної події року в Україні.   У своїй роботі Владислава презентувала перший український літературний портал для підлітків «Hippocrene», створени з метою популяриації вітчизняної підліткової літератури на  прикладах власної літературної творчості - як прозової, так і ліричної. Нині аудиторія Владислави Артеменко на всесвітньовідомих літературних платформах охоплює більш ніж пів мільйона читачів.

Онлайн-версія змагання надала ще один пул захопливих можливостей: на відкритті та закритті конкурсу учасники мали унікальний шанс не тільки почути спікерів світового масштабу, а ще й поставити їм свої запитання. Телемости з Мексикою та Америкою з очільником MILSET і Національної мережі науки та технологій Мексики – RED – Роберто Ідальго і провідним науковцем і керівником проєктів NASA Хорхе Сотомайором для конкурсантів стали найбільшим враженням за все змагання. Запитання від них безперестанку летіли у стрічку чату «Zoom» та у розділ для коментарів під трансляцією на ютубі. Мотивувальні вітання молоді дослідники отримали і з Міністерства освіти і науки України. На відкритті його очільник Сергій Шкарлет висловив своє захоплення поколінню, яке рухає цей світ, навчає та дивує всіх, бо мислить поза межами можливого, намагаючись змінити світ навколо себе.

Особливими також стали і включення з радником Генерального директора ЮНЕСКО Жаном-Полем Жусто Нґоме Абьяґою, а також із дипломатами українського посольства у США, які вийшли на зв’язок з Вашингтону.

Сьогодні президент МАН Станіслав Довгий урочисто, але з трепетним сумом оголосив ІІІ етап конкурсу-захисту дослідницьких проєктів МАН 2020 року закритим. Дипломи, призи і медалі вирушають до своїх власників і власниць, комп’ютери охолоджуються, у кабінетах очікування «Zoom» зникла черга учасників на приєднання до конференції, конкурс-захист минув. Однак залишив неймовірні згадки, щедрий урожай юних талантів і надії на нові та ще крутіші результати.

Категорія: Новини | Переглядів: 284 | Додав: Serg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Нові Знання




МОН України
Освіта міста
Черемшина
ПЛАСТ у ЗОШ№3
Друзі сайту
Погода
Білгород-Дністровський
+11°C

Макс.: +12°

Мін.: +11°

Ср, 15.11.2023
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Календар України. Українське ділове мовлення

Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz